Добредојдовте

Поддршка

Patchwork Kids е добротворна организација посветена на помагање на запоставените и непривилeгирани деца кои не се во можност да се школуваат.

Организацијата е целосно поддржана од луѓе како вас кои сакаат да им помогнат на овие деца да имаат иднина.

Повеќе од 90% од парите одат директно за детето или за неговата заедница.

само на англиски

Ако сакате да дознаете како можете да спонзорирате дете ве молиме контактирајте не

Следете го блогот

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.


Get Flash Player